Aprašymas
Alyvuogių aliejus yra vienas iš trijų pagrindinių maistinių augalų Viduržemio jūros virtuvėje ir naudojamas jau tūkstančius metų. Alyvuogių plantacijos, skirtos alyvuogių aliejui išgauti, daugiausia sudarytos iš Koroneiki alyvuogių. Nuo 2008 m. plantacijos yra apsaugotos nuo cheminių purškalų ir trąšų. 2015 m. plantacijos prisijungė prie kokybės kontrolės sistemos
TO PERVOLI alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių ir perdirbamas tik mechaniniais būdais. Ankstyvasis derlius nuo spalio 12-osios iki gruodžio 12-osios yra spaudžiamas šaltuoju būdu, ne aukštesnėje kaip 27 laipsnių temperatūroje, yra nefiltruotas (gali turėti nuosėdų). Yra du alyvuogių aliejaus tipai: ekstra grynas ir įprastas. Ekstra grynas alyvuogių aliejus gaunamas iš grynų šaltai spaustų alyvuogių, o įprastas alyvuogių aliejus yra mišinys iš šaltai spaustų ir perdirbtų aliejų.
Sudedamosios dalys: ekologiškas natūralus alyvuogių aliejus gautas tiesiogiai iš ekologiškų alyvuogių. 100% natūralus ir grynas alyvuogių aliejus iš Kipro.
Pakuotė: 500 arba 1000 ml stiklo tara; 3000 ml metalinė tara. Išpilstyta Kipre.
Vartojimas: pagal Europos Sąjungos reglamentą (reglamentas (ES) Nr. 274/2014), pakanka kasdien suvartoti po 20 g alyvuogių aliejaus ir aliejaus polifenoliai padės apsaugoti kraujo lipidus nuo oksidacinės pažaidos.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.